Service og reparation af Yamaha påhængsmotor og bådmotor

Trænger din motor til service eller reparation?

Vi tilbyder autoriseret Yamaha service og reparation fra vores 500 m² store værksted i Silkeborg og via vores kørende servicevogne der kommer overalt i DK til alle brofaste øer.


Fast pris på Yamaha service

De fleste typer motorservice på din yamaha påhængsmotor udfører vi til fast pris.Onlinebooking

Vi tilbyder også autoriseret Yamaha reparation
Kontakt os for at få tilbud på reparation hvis det bliver for komplekst for dig. Vi yder IKKE telefonsupport på hjemmereparationer.

Kørende servicevogne i hele DK
Vi kan klare de fleste opgaver direkte på din adresse/havn fra vores kørende servicevogne til alle brofaste øer i Danmark.


Mere end 320.000 Yamaha Reservedele på lager

Diagnose test, Olie, Filtre, Pakninger, Impel, Fjernbetjeninger, Tændrør, Termostater, Instrumenter, Låse, Benzintanke, O-Ringe, Anode, Motor Keys, Spraymaling, NMEA 2000 Kabler m.v.

Har du spørgsmål?
Vi kan kontaktes på telefon +45 30 36 55 33 Mandag til Fredag fra 12.00 - 16.00, på info@billigpropel.dk eller via kontaktformular på hjemmesiden, som vi besvarer inden for 5 timer i hverdagen (i arbejdstimerne).


Har du brug for hjælp?
Kontakt os for at få tilbud på reparation hvis det bliver for komplekst for dig. Vi yder IKKE telefonsupport på hjemmereparationer.


Leveringstid
For at holde omkostningerne nede, bestiller vi reservedele hos Yamaha én gang om ugen. Forvent at det tager ca. 7-10 hverdage.


Leveringstid (EXPRESS)
Ønsker du hurtigere levering kan du bestille varenr: YAMAHA HASTER, så kommer dine reservedele indenfor ca. 2-4 hverdage.


Returnering
Bemærk alle Yamaha reservedele er bestillingsvarer som hjemkommer fra udlandet - disse kan IKKE returneres.